WattCycling apeldoorn
Train smarter Get Faster 

WattCycling Trainingen 

Bij WattCycling Apeldoorn train je in groepsverband op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Trainen op de Wattbike bij WattCycling Apeldoorn is een gerichte trainingsmethode."It Never Get Easier You Just Get Stronger and Faster

De Wattbike is de meest geavanceerde indoor fiets die er bestaat. De wattbike meet niet alleen heel nauwkeurig je vermogen en het eventuele verschil tussen de benen maar middels de PolarView registreert en visualiseert hij ook hoe je kracht zet en op welke momenten tijdens je trapbeweging. De continue feedback die de Wattbike geeft zorgt voor een goede controle van de trainingsintensiteit en kun je tevens werken aan je traptechniek. Je wordt dus niet alleen sterker, maar ook efficiënter op de Wattbike. "Train smarter, get Faster"

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor specifieke Core en krachttrainingen die specifiek afgestemd zijn op de wielrenner of triatleet. Deze trainingen kunnen in Small-Group en in de vorm van Personal Training gevolgd worden met een persoonlijk en individueel begeleidings- en trainingsprogramma op maat op basis van je eigen wedstrijdprogramma en specifieke doelstelling. WattCycling ALLRound

De WattCycling AllRound training is een ideale mix van alle WattCycling trainingen.WattCycling  D'Huez

De WattCycling D'Huez training is een ideale voorbereiding voor een klimtocht of Grand Fondo in de Ardennen, Alpe of de Pyreneeën. De nadruk bij de WattCycling D'Huez trainingen ligt op een combinatie van langere intervallen en ren lage trapfrequentie met veel weerstand.Thema Training

Thema-trainingen staan in het teken van een specifiek onderdeel zoals bijvoorbeeld Kracht-Vermogensopbouw, Explosiviteit-Sprinten of Tempoduur-Tijdrijden. 

Gedurende deze 4 weken wordt er 2x per week gecombineerd getraind doormiddel van 4x WattCyclingTrainingen en 4x Core/KrachtTrainingen. 

Open Training

Tijdens een Open training train je zelf op de WattBike (b.v een training uit de WattBike app of een training uit  je eigen programma of een WattCycling training). 
Introductietraining

Tijdens een WattCycling Introductietraining van 90min leggen wij de basisbeginselen uit van een Wattbike en laten we jou kennismaken met een WattCycling Training. Voordat we met de WattCycling Training starten krijg je allereerst uitleg over de mogelijkheden van de Wattbike en wat een Wattbike een Wattbike maakt en het verschil maakt en ook echt aanvoelt als een racefiets.


Reserveer introductie
Trainingsrooster.

It Never Get Easier You Just Get Stronger