WattCycling 
Apeldoorn

WattCycling Introductietraining.

Nog nooit eerder kennis gemaakt met de Wattbike? 

Dan is de introductietraining iets voor jou! 


Tijdens een WattCycling Introductietraining van 90min leggen wij de basisbeginselen uit van een Wattbike en laten we jou kennismaken met een WattCycling Training. Voordat we met de WattCycling Training starten krijg je allereerst uitleg over de mogelijkheden van de Wattbike en wat een Wattbike een Wattbike maakt en het verschil maakt en ook echt aanvoelt als een racefiets.

Vervolgens mag je plaats nemen op de Wattbike en helpen we je bij de juiste instelling van de Wattbike. Daarna begint het echte werk. Je doet een stevige warming up, die gevolgd wordt door een test (MaxRamp) ter bepaling van je hartslag- en vermogenszones (MHR-MMP). Nadat we de resultaten van je test hebben bekeken, gaan we van start met jou eerste WattCycling training, in jouw eigen individuele zones! 

De Wattbike is de meest geavanceerde indoor fiets die er bestaat. De wattbike meet niet alleen heel nauwkeurig je vermogen en het eventuele verschil tussen de benen maar middels de PolarView registreert en visualiseert hij ook hoe je kracht zet en op welke momenten tijdens je trapbeweging. De continue feedback die de Wattbike geeft zorgt voor een goede controle van de trainingsintensiteit en kun je tevens werken aan je traptechniek. Je wordt dus niet alleen sterker, maar ook efficiënter op de Wattbike. "Train smarter, get Faster”. Tijdens de eerste WattCycling training laten we je kennismaken met de Polarview om jou traptechniek te optimaliseren en te perfectionaliseren. De introductietraining wordt afgesloten met een cooling down. Na de training weet je of trainen op de Wattbike bij WattCycling Apeldoorn iets is voor jou en welke training het beste bij jou past. 

Reserveer jou introductietraining!


Programma 2018/2019

datum

Dag

Tijd

Titel

Thema

Inhoud

29-03-2019

Vrijdag

20:00

Introductietraining

MaxRamp test

Hoogintensievetraining

05-04-2019

Vrijdag

20:00

Introductietraining

MaxRamp test

Hoogintensievetraining

12-04-2019

Vrijdag

20:00

Introductietraining

MaxRamp test

Introductietraining