WattCyclingApeldoorn
 

WattCycling Trainingen.

Bij WattCycling Apeldoorn train je in groepsverband op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Trainen op de Wattbike bij WattCycling Apeldoorn is een gerichte trainingsmethode."It Never Get Easier You Just Get Stronger and Faster

De Wattbike is de meest geavanceerde indoor fiets die er bestaat. De wattbike meet niet alleen heel nauwkeurig je vermogen en het eventuele verschil tussen de benen maar middels de PolarView registreert en visualiseert hij ook hoe je kracht zet en op welke momenten tijdens je trapbeweging. De continue feedback die de Wattbike geeft zorgt voor een goede controle van de trainingsintensiteit en kun je tevens werken aan je traptechniek. Je wordt dus niet alleen sterker, maar ook efficiënter op de Wattbike. "Train smarter, get Faster"

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor specifieke Core en krachttrainingen die specifiek afgestemd zijn op de wielrenner of triatleet. Deze trainingen kunnen in Small-Group en in de vorm van Personal Training gevolgd worden met een persoonlijk en individueel begeleidings- en trainingsprogramma op maat op basis van je eigen wedstrijdprogramma en specifieke doelstelling. 

Thema Training

Thema-trainingen staan in het teken van een specifiek onderdeel zoals bijvoorbeeld Kracht-Vermogensopbouw, Explosiviteit-Sprinten of Tempoduur-Tijdrijden. 

Gedurende deze 4 weken wordt er 2x per week gecombineerd getraind doormiddel van 4x WattCyclingTrainingen en 4x Core/KrachtTrainingen. 

De THema's zijn:

-Traptechniek-SoeplesseTraining

-Kracht-Vermogensopbouw

-Explosiviteit-Sprinten

-Tempo-Tijdrijden

w

w

Introductietraining

Tijdens een WattCycling Introductietraining van 90min leggen wij de basisbeginselen uit van een Wattbike en laten we jou kennismaken met een WattCycling Training. Voordat we met de WattCycling Training starten krijg je allereerst uitleg over de mogelijkheden van de Wattbike en wat een Wattbike een Wattbike maakt en het verschil maakt en ook echt aanvoelt als een racefiets.

w

w

WattCycling Giro Di Kika Training

De WattCycling GiroDiKika training is een ideale voorbereiding voor een toertocht of voor een evenement zoals bijvoorbeeld de "Giro Di Kika" de "Tour For Life" de "Climbing For Life" of de "Passo Dello Stelvio".

Vanuit WattCycling Apeldoorn hebben wij en samenwerkingsverband met Emolife voor de evenementen Giro Di Kika en Tour for Life en bieden deelnemers afgestemde WattCycling trainingen aan ter voorbereiding op het evenement. 

Wl je meer weten over WattCycling en- of het iets voor jou zou kunnen zijn, en wat we eventueel nog meer voor jou zouden kunnen betekenen, kom een keer bij onlangs en doe een keer een introductie WattCycling training met ons mee of neem contact met ons op. We Staan je graag te woord onder het genot van een kop koffie of thee. 


Reserveer jou introductietraining !