De WattFabriek 
Train smarter Get Faster 

TOUR DI ALLENAMENTO AGR.

 

Een hele goedemiddag,

De ontwikkelingen omtrent het Corona-virus zullen je ongetwijfeld niet ontgaan zijn., maar wat betekent dit, of wat gaat dit beekenen voor de TOUR DI ALLENAMENTO AGR op 21 maart.

Vanuit de Nederlandse regering en het RIVM is er een verbod gekomen op alle evenementen met meer dan 100 mensen. Naast dit verbod adviseert NOC*NSF de Nederlandse sport om alle sportevenementen waaronder sportevenementen waaronder competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. De KNWU volgt dit advies. Voor de Nederlandse wielersport houdt dit in dat alle wedstrijden, competities en andere wieleractiviteiten zijn afgelast. Deze maatregel geldt tot en met 31 maart 2020.

Vanuit WattCycling Apeldoorn volgen wij voor TOUR DI ALLENAMENTO de gestelde richtlijnen van het RIVM en van KNWU (NOC*NSF). 
De momenteel gestelde richtlijnen en criteria voor georganiseerde sportevenementen waaronder competitie-, oefen en trainingswedstrijden en- of toertochten, trainingstochten af te gelasten met meer dan 100 deelnemers. 

Op dit moment zijn wij inmiddels aanbeland op 80+ deelnemers.

Wij overwegen op dit moment om:
De TOUR DI ALLENAMENTO te laten doorgaan echter op een andere datum dit jaar.

Aan het begin van aankomende week zullen wij een definitieve beslissing nemen en deze jullie laten weten.TOUR DI ALLENAMENTO AGR
Georganiseerde TrainingsTourTocht met 2 afstanden:

+/- 150 Km en +/- 80km

klik op deze link voor de de downloadbare 150km route

klik op deze link voor de downloadbare 80km route

 

·      Warm ontvangst middels kop koffie/thee met een overheerlijke Limburgse vlaai. 

·      Mogelijkheid om te kleden en na afloop te douchen. 

·      De TOUR DI ALLENAENTO AGR voorzien van 1 ravitaillering.

·      Mogelijkheid om gezellig na te praten over de verreden TOUR DI ALLENAMENTO AGR bij AmstelGoldRace Experience.

·      Mogelijkheid om een paste-maaltijd te eten bij AmstelGoldRace Experience,

·      Door deel te nemen aan de TOUR DI ALLENAMENTO AGR steun jij Kika en ons team in strijd tegen KinderKanker.! 

·      De gehele opbrengst gaat naar Kika KinderKankerVrij.! 


Start locatie:
De start van de TOUR DI ALLENAMENTO AGR vindt plaats vanaf de AmstelGoldRace Experience te Valkenburg. AmstelGoldRace Experience, Plenkenstraat 50, 6301 GM Valkenburg aan de Geul

Op de startlocatie wordt je warm ontvangen middels een kop koffie of thee met een overheerlijke Limburgse vlaai. en is er tevens de mogelijkheid om je op je gemak om te kleden en na afloop te douchen. Bij terugkomst bied de startlokatie ons ook de mogelijkheid om gezellig na te praten over de verreden TOUR DI ALLENAMENTO AGR. De TOUR DI ALLENAENTO AGR is tevens voorzien van 1 ravitaillering.

Daarnaast is er de mogelijkheid om na het omkleden en douchen bij AGR-Experience ook een paste-maaltijd te eten, dit dient dan wel van te voren kenbaar gemaakt te worden. De kosten voor de pasta maaltijd zijn  € 10,00 per persoon.

Starttijd:

9:00/10:00


Kosten:

TOUR DI ALLENAMENTO € 17,50

Door deel te nemen aan de TOUR DI ALLENAMENTO AGR steun jij Kika en ons team in strijd tegen KinderKanker.! De gehele opbrengst gaat naar Kika KinderKankerVrij.!Weggedrag:
Je bent ten alle tijden een normale weggebruiker, zonder privileges. Gelieve je dan ook als zodanig te gedragen. Tegen overtredingen zullen we streng optreden en indien nodig de politie inschakelen of gegevens aan de politie verstrekken. Instructies van de politie dien je ten alle tijden op te volgen.