WattCyclingApeldoorn
 

TOUR DI ALLENAMENTO AGR.


Zet 21 maart maar alvast in jou agenda voor de “Watt’s For Kika” TOUR DI ALLENAMENTO AGR.

 

Zoals jullie allicht weten gaan wij met ons team “Watt’s For Kika” in juni 2020 deelnemen aan GiroDiKika. We doorkruisen dan met ons team van 14/16 renners uit heel Nederland (!) 6 dagen de Dolomieten met als slotetappe een monsterlijke rit van 152km en 4600 hoogtemeters, zoals de Passo del motorola, Passo di Cavia met de finish op de Stelvio via de Passo dello Stelvio. 

Om goed getraind en voorbereid te zijn voor deze 6 dagen in de Dolomieten hebben we in samenwerking met AmstelGoldRace Experience de TOUR DI ALLENAMENTO AGR georganiseerd.!


TOUR DI ALLENAMENTO AGR
Georganiseerde 150km TrainingsTourTocht.

 

·      Warm ontvangst middels kop koffie/thee met een overheerlijke Limburgse vlaai. 

·      Mogelijkheid om te kleden en na afloop te douchen. 

·      De TOUR DI ALLENAENTO AGR voorzien van 1 ravitaillering.

·      Mogelijkheid om gezellig na te praten over de verreden TOUR DI ALLENAMENTO AGR bij AmstelGoldRace Experience.

·      Mogelijkheid om een paste-maaltijd te eten bij AmstelGoldRace Experience,

·      Door deel te nemen aan de TOUR DI ALLENAMENTO AGR steun jij Kika en ons team in strijd tegen KinderKanker.! 

·      De gehele opbrengst gaat naar Kika KinderKankerVrij.! 


Start locatie:
De start van de TOUR DI ALLENAMENTO AGR vindt plaats vanaf de AmstelGoldRace Experience te Valkenburg. AmstelGoldRace Experience, Plenkenstraat 50, 6301 GM Valkenburg aan de Geul

Op de startlocatie wordt je warm ontvangen middels een kop koffie of thee met een overheerlijke Limburgse vlaai. en is er tevens de mogelijkheid om je op je gemak om te kleden en na afloop te douchen. Bij terugkomst bied de startlokatie ons ook de mogelijkheid om gezellig na te praten over de verreden TOUR DI ALLENAMENTO AGR. De TOUR DI ALLENAENTO AGR is tevens voorzien van 1 ravitaillering.

Daarnaast is er de mogelijkheid om na het omkleden en douchen bij AGR-Experience ook een paste-maaltijd te eten, dit dient dan wel van te voren kenbaar gemaakt te worden. De kosten voor de pasta maaltijd zijn  € 10,00 per persoon.

Starttijd:

9:00/10:00


Kosten:

TOUR DI ALLENAMENTO € 17,50

Door deel te nemen aan de TOUR DI ALLENAMENTO AGR steun jij Kika en ons team in strijd tegen KinderKanker.! De gehele opbrengst gaat naar Kika KinderKankerVrij.!Weggedrag:
Je bent ten alle tijden een normale weggebruiker, zonder privileges. Gelieve je dan ook als zodanig te gedragen. Tegen overtredingen zullen we streng optreden en indien nodig de politie inschakelen of gegevens aan de politie verstrekken. Instructies van de politie dien je ten alle tijden op te volgen.