De WattFabriek 
Train smarter Get Faster 

GDK Team "Watt's for KIKA"

 

Volgend jaar gaan we weer mee met GIRO Di KiKA maar dan anders!! 

Dit jaar (2019) zijn wij als SportZorgmasseur meegegaan maar in 2020 gaan wij met ons eigen team Watt's For Kika deelnemen aan de Giro Di Kika. Met ons team, bestaande uit 12/16 renners gaan wij 6 dagen de Dolomieten doorkruisen met als slot etappe, een monsterlijke rit van 175km met de finish op de Stelvio.

Daarnaast gaan wij als team veel gezamenlijk trainen en aan toertochten deelnemen in ons "Watt's for Kika" sponsor teamkleding. Hoe deze eruit komt te zien en waarin jullie ons kunnen herkennen zal binnenkort op onze pagina getoond worden inclusief de bekendmaking van de Sponsoren op de teamkleding. Dus nog meer redenen om ons in de gaten te houden.

Waarom? Omdat nog steeds 25% van kinderen met kanker het niet redt. KiKa streeft naar 95 % genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. Kinderoncologen werken er aan dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is. Dáárom.

Sponsoren? Mocht je ons team of een renner van het team willen sponsoren om de strijd aan te gaan tegen kinderkanker dan kan dat via onderstaande link! Ons team

Anton

Anton

Renner

Mijn naam is: Anton Blaakmeer, ik ben 55 jaar, getrouwd (met een Apeldoornse) en vader van een 13 jarige zoon. Ik ga voor de tweede keer deelnemen aan Giro di Kika. Fietsen is leuk maar fietsen/trainen voor een goed doel is vele malen leuker! Ik doe aan Giro di Kika mee omdat ik vind dat er geen kinderen aan kanker horen te lijden of te overlijden. Meer onderzoek naar genezing en met minder bijwerkingen (tijdens de behandeling en daarna) is daarom noodzakelijk. Hiervoor zet ik me graag in! Waarom? Omdat nog steeds 25% van kinderen met kanker het niet redt. KiKa streeft naar 95 % genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. Kinderoncologen werken er aan dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is. Dáárom.

Bart

Bart

Renner

Mijn naam is: Bart Vromans, ik ben 43 jaar, In 2019 reed in Giro di KiKa als belofte aan mijn in 2018 overleden vrouw. Nadat ik GdK 2019 had volbracht wist ik het vrijwel zeker... in 2020 sta ik weer aan de start. Fietsen, afzien, huilen en lachen voor kinderen met kanker! Want zeg nou zelf, elk kind dat getroffen wordt door deze ziekte en dit niet overleeft is er toch 1 teveel!!! Waarom? Omdat nog steeds 25% van kinderen met kanker het niet redt. KiKa streeft naar 95 % genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. Kinderoncologen werken er aan dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is. Dáárom.

Jacques

Jacques

Renner

Mijnnaam is: Jacqeus Vos, Meedoen aan Giro di Kika is ècht bijzonder! Wanneer je in de gelukkige omstandigheid verkeert dat je gezond bent, geeft het veel voldoening dat je iets kunt doen voor diegenen die dat niet zijn. Gelukkig genezen steeds meer mensen van kanker. Maar nog altijd is er veel onderzoek nodig om (de vele vormen van) kanker te kunnen genezen. Giro di KiKa draagt bij aan de doelstelling van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Deze Stichting streeft naar 95% genezing van alle kinderen met kanker. Help daarom mee in de strijd tegen kanker en help mij mee om - samen met mijn team - een heel mooi geldbedrag te kunnen doneren aan de Stichting Kinderen Kankervrij! Waarom? Omdat nog steeds 25% van kinderen met kanker het niet redt. KiKa streeft naar 95 % genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. Kinderoncologen werken er aan dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is. Dáárom.

Jonneke

Jonneke

Renner

Mijn naam is: Jonneke Senden-Buitenhuis, Ik ben 35 jaar, in 2019 ben ik samen met mijn partner en mijn, inmiddels 15 maanden oude zoon, als vrijwilliger en begeleider met Giro Di Kika meegegaan. 2019 zijn wij meegegaan voor een aantal sporter's binnen mijn bewegingscentrum. In juli dit jaar ben ik trotse moeder geworden van mijn zoon Huub. De wetendheid dat er nog zo veel kinderen lijden of overlijden aan en door kanker en diens ouders hier daaglijks een weg in moeten zien te vinden en dagelijks dit voor zichzelf een plekje moeten geven terwijl hiervoor in alle eerlijkheid geen plekje voor te vinden is heeft mij er toe gezet om in 2020 weer mee te gaan en samen met mijn partner team "Watt's For Kika" te starten.!

Arjan

Arjan

renner

Mijn naam is: Arjan Peppelenbos, Wat is er erger om als ouder te horen te krijgen dat je eigen kind (ongeneeslijk)ziek is. Een bericht dat helaas nog veel ouders krijgen. Teveel ouders. Als trotse vader van 2 (gelukkig) gezonde kinderen wens ik dat die verschrikkelijke boodschap in de toekomst niet meer nodig zal zijn om mee te moeten delen. Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het ophalen van geld om onderzoek naar kanker bij kinderen te kunnen uitvoeren zodat er medicijnen kunnen worden ontwikkeld die kanker bij kinderen kunnen behandelen. Ik ga mij 6 dagen inzetten om door de Dolomieten te fietsen en ik hoop dat u mij door middel van een financiële bijdrage daarbij wilt steunen. Ik hoop op uw steun zodat ik niet alleen sta en dat alle kinderen die de diagnose kanker krijgen kunnen vertrouwen op een mooie en vooral zekere toekomst. Waarom? Omdat nog steeds 25% van kinderen met kanker het niet redt. KiKa streeft naar 95 % genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. Kinderoncologen werken er aan dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is. Dáárom.

Toni

Toni

Renner

Mijn naam is: Toni Putman, 2019 was een wat andere jaar voor mij, fysiek gestel niet gezond genoeg voor deze fiets uitdaging welk ik inmiddels al 4 volbracht heb, 2015 2016 2017 en 2018, dit jaar actief als vrijwilliger op de checkpoint en zo toch betrokken bij dit fantastische evenement. In 2020 ga ik voor de 6e maal mee naar Giro di kika, waarom? Ik kan geen goede reden vinden om het niet te doen! Gedurende de 2019 editie nieuwe vrienden gemaakt met allemaal hetzelfde doel, en op een avond was er het met een paar appjes een team geformeerd, bijzonder om gevraagd te worden om aan te sluiten samen met inmiddels een aantal Kika vrienden door de jaren heen, inmiddels zijn we met zeker 14/15 renners, dit moet een suc6 worden in 2020. De passende naam Watt Cycling Apeldoorn - "Watt's for Kika" zal prijken op onze team shirts en gezamenlijk zullen we de Dolomieten overwinnen voor KIKA. Waarom? Omdat nog steeds 25% van kinderen met kanker het niet redt. KiKa streeft naar 95 % genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. Kinderoncologen werken er aan dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is. Dáárom.

Robbert

Robbert

Renner

Mijn naam is: Mijn naam is, Robbert van der Staaij, Kids moeten gezond zijn...….spelen, onbezorgd kunnen leven. Dit is helaas niet vanzelfsprekend. Vorig jaar is het Prinses Maxima Centrum geopend, wat grotendeels gefinancierd is door alle donaties. Top dat dit gerealiseerd is, om zodoende verder onderzoek naar deze ziekte te kunnen doen en kids goed te kunnen behandelen. Na het zien van de eerste aflevering van de documentaire "Helden van het Maxima" waarbij je vanzelfsprekend superveel respect krijgt voor al het goede werk dat hier verricht wordt, was het duidelijk: in 2020 ben ik er voor de vierde keer bij. Komende periode ga ik mij daarom weer inzetten om geld in te zamelen om verder onderzoek te kunnen financieren, op naar 95% genezing (hopelijk 100%). Waarom? Omdat nog steeds 25% van kinderen met kanker het niet redt. KiKa streeft naar 95 % genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. Kinderoncologen werken er aan dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is. Dáárom.

John

John

Renner

Mijn naam is: John van den Heuvel, mijn persoonlijke motivatie om deel te nemen is ontstaan nadat ik zelf van kanker ben genezen en daarbij heb mogen deelnemen aan een wetenschappelijke studie genaamd "Dendritic Cell Vaccination" in het Radboud UMC in Nijmegen. Nu wil ik graag wat terug doen in de stijd tegen kanker samen met Stichting KinderKankerVrij (KIKA). Waarom? Omdat nog steeds 25% van kinderen met kanker het niet redt. KiKa streeft naar 95 % genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. Kinderoncologen werken er aan dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is. Dáárom.

Theo

Theo

Renner

Mijn naam is: Theo Vesseur, en kom in mijn directe omgeving mensen met kanker tegen. De strijd tegen kanker vereist doorzettingsvermogen en opgeven is er niet bij. Op deze wijze wil ik hun steunen in hun strijd tegen deze vreselijke ziekte en heb ik een uitdaging gevonden die daar bij past. Ik wil helpen om de kwaliteit van leven te verbeteren met als ultiem doel KinderenKankerVrij (KIKA). Waarom? Omdat nog steeds 25% van kinderen met kanker het niet redt. KiKa streeft naar 95 % genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. Kinderoncologen werken er aan dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is. Dáárom.

Arjan

Arjan

Renner

Mijn naam is: Arjan bultman, Genieten was het vorig jaar. Prachtige gebieden met fantastische routes en goed gezelschap, maar het was zwaar heel zwaar. Maar hoe zwaar kunnen je het hebben als je kinderen ziet afzien door die K-ziekte? Dan valt alles toch in het niet? Ik zou nooit en te nimmer mee willen maken dat mijn kinderen zo moeten lijden, daarom fiets ik voor Kika. Voor al die kinderen die deze vreselijke ziekte moeten meemaken. En om alle onderzoeken te helpen om 100% overlevingskans te realiseren. Waarom? Omdat nog steeds 25% van kinderen met kanker het niet redt. KiKa streeft naar 95 % genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. Kinderoncologen werken er aan dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is. Dáárom.

Norman

Norman

Renner/Captain

Mijn naam is: Norman Senden en ben 44jaar oud en trotse vader van Huub (110719). In 2019 ben ik voor de eerste keer als Masseur met Giro Di Kika mee geweest. Op de tweede dag in Italië (2019) heb ik tegen mijn partner Jonneke Senden gezegd, "Volgend jaar gaan wij met een ons eigen team mee". Volgend jaar gaan wij weer mee en stappen we op de fiets met een team en dat gaan we vanaf nu elk jaar doen. In juni 2020 gaan wij met ons team "Watt's For Kika" deelnemen aan GiroDiKika 2020 en doorkruisen we met het team 6 dagen door de Dolomieten. De laatste etappe wordt een Epische etappe, namelijk de "Epico-Stelvio" die ons vanuit Bormio over de Mortirolo en Gavia voert om uiteindelijk via Bormio op de Stelvio te finishen. Wij hopen hiervoor zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Waarom ik hieraan meedoe? Vanuit ons Bewegingscentrum en WattCycling lokatie komen wij dagelijks in aanraking met de gevolgen van Kanker en worden we regelmatig geconfronteerd met de impact die dat op zijn nauwe omgeving heeft. Als kersverse vader van een op dit moment gezonde zoon, wil ik mij hard maken en inzetten om KinderKanker de wereld uit te krijgen. Welke vorm dan ook of wie dan ook ook deze vreselijke ziekte moet de wereld uit.! Aangezien het Wielrennen in mijn aders stroomt is het deelnemen aan GiroDiKika voor mij de manier om deze vreselijke ziekte de wereld uit te fietsen.! Steun en help mij in de strijd voor KinderKankerVrij en Sponsor mij en mijn Team zodat wij zoveel mogelijk Sponsorgelden aan Kika kunnen doneren. Waarom? Omdat nog steeds 25% van kinderen met kanker het niet redt. KiKa streeft naar 95 % genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. Kinderoncologen werken er aan dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is. Dáárom.

Sander

Sander

Renner

Mijn naam is: Sander Den Hartog, en vader van 2 prachtige kinderen, Nero van 10 en Hannah van 8 en partner van Viola Den Hartog-Braaksma. Wij zijn enorm dankbaar dat we dit kunnen doen! We zijn ons bewust hoe belangrijk gezondheid is. Nee, gezond zijn is een geschenk, geen vanzelfsprekendheid! We zijn hierdoor ook echt bewogen met mensen die het helaas niet zo hebben getroffen als wij. Via deze fietsweek kunnen we dit combineren: een zware fietstocht in de bergen en hiermee aandacht vragen voor mensen die moeten vechten voor hun gezondheid, kinderen met kanker. Wij zijn ouders van 2 prachtige kinderen: Nero van 10 en Hannah van 8. Je moet er toch niet aan denken...alleen de gedachte al. Helaas zijn er ook gezinnen, waarvan de ouders er wel elke dag aan moeten denken. Waarom? Omdat nog steeds 25% van kinderen met kanker het niet redt. KiKa streeft naar 95 % genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. Kinderoncologen werken er aan dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is. Dáárom.

Viola

Viola

Renner

Mijn naam is: Viola Den Hartog-Braaksma, en vader van 2 prachtige kinderen, Nero van 10 en Hannah van 8 en partner van Sander Den Hartog. Wij zijn enorm dankbaar dat we dit kunnen doen! We zijn ons bewust hoe belangrijk gezondheid is. Nee, gezond zijn is een geschenk, geen vanzelfsprekendheid! We zijn hierdoor ook echt bewogen met mensen die het helaas niet zo hebben getroffen als wij. Via deze fietsweek kunnen we dit combineren: een zware fietstocht in de bergen en hiermee aandacht vragen voor mensen die moeten vechten voor hun gezondheid, kinderen met kanker. Wij zijn ouders van 2 prachtige kinderen: Nero van 10 en Hannah van 8. Je moet er toch niet aan denken...alleen de gedachte al. Helaas zijn er ook gezinnen, waarvan de ouders er wel elke dag aan moeten denken. Waarom? Omdat nog steeds 25% van kinderen met kanker het niet redt. KiKa streeft naar 95 % genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. Kinderoncologen werken er aan dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is. Dáárom.

Maarten

Maarten

Renner

Mijn naam is:

Lois

Lois

Begeleider Sportmasseuse

Mijn naam is:

Stef

Stef

Begeleider

Mijn naam is:

Cecile

Cecile

Begeleider

Mijn naam is: