WattCycling apeldoorn
Train smarter Get Faster 

SportZorg.

SportZorg bij "De WattFabriek" is waarbij men terecht kan met een sportblessure, chronische pijnklachten, onder- overgewicht en overige klachten die al dan niet gerelateerd zijn aan sport. Zo ook van preventieve aard om blessures te voorkomen en- of weer te laten ontstaan.

De geboden diensten, therapieën, specialismen en bewegingsprogramma's zijn van preventieve en curatieve aard en van holistische opzet. Onze kracht ligt in de persoonlijke begeleiding, coaching en individuele ondersteuning. De beweegprogramma's worden binnen een open, kleinschalige en prikkelarme omgeving aangeboden en desgewenst ook op locatie.

Om een goed beeld te verkrijgen in wat de beste behandeling, therapie, begeleiding en- of voedings- trainingsschema voor iemand is, vind er altijd een intake gesprek plaats voordat er een behandeling of consult plaats vindt. Tijdens een intake gesprek wordt middels een anamnese, functieonderzoek en- of body-scan gemaakt zodat er een goed beeld gevormd kan worden van de lichamelijke gesteldheid en om een goed inzicht te krijgen van de uitgangspositie. Tevens is een vragenlijst met betrekking op de lichamelijke gesteld en eventuele medische achtergrond een onderdeel van het intake gesprek.  De gegevens die hieruit voortkomen worden in een vertrouwelijk en beveiligd dossier geregistreerd en opgeslagen. Op basis van deze gegevens kan een gedegen en adequaat behandel- begeleidings- en of coachingsplan worden opgesteld.

De SportZorg die wij bieden bestaat uit:

BGN Gewichtsconsultancy

TriggerPoint therapie

SportZorg massage

Soigneurs Begeleiding