WattCyclingApeldoorn
 

SPONSOREN team "Watt's For Kika".

  • logo-kika-transparant
  • logo-kika-transparant
  • logo-kika-transparantSPONSORS

Wij stellen onze sponsors van team Watt's for kika voor:

Cádomotus is een toonaangevend wedstrijdmerk uit de schaatssport en onderscheidt zich met name in design en aerodynamica.

Cádomotus bestaat sinds 2007 en vanaf het begin worden hun producten gebruikt door de wereldtop en op basis van hun skeelerframes worden al tien jaar wereldtitels gewonnen. Hetzelfde geldt voor MPC skatewielen, waar ze gedurende hun bestaan distributeur in Europa van zijn.
Cádomotus heeft een helm ontwikkeld die zowel goedgekeurd is voor de schaatssport als de fietssport, met een mooie aerodynamische belijning: de Omega, winnaar van de BikeMotionAward 2018 voor meest innovatieve product!

De Cádomotus wielerhelmen worden door een aantal wielerteams stevig omarmd, zoals het Merida-Adelaar Cycling Team, Elite team NWVG-Fila met o.a Kjeld Nuis en het Dutch Food Valley Cycling team.!

Wij als "team Watt's For Kika" van WattCyclingApeldoorn mogen ons met TROTS hierbij aansluiten. De Cádomotus Delta Fuchsia is ons Watt's For Kika team helm. De Cádomotus Delta is een vederlichte en high-end fietshelm voor een prijs die je niet verwacht. Als je het maximale uit jezelf wil halen, wil je een fietshelm die verkoeling geeft, zo licht mogelijk is en een perfecte pasvorm heeft. Dat is de Cádomotus Delta, een high-end wedstrijdhelm


"Watt's For Kika".