De WattFabriek 
Train smarter Get Faster 

SPONSOREN team "Watt's For Kika".

  • logo-kika-transparant
  • logo-kika-transparant
  • logo-kika-transparantSPONSORS

Wij stellen onze sponsors van team Watt's for kika voor:

Cádomotus is een toonaangevend wedstrijdmerk uit de schaatssport en onderscheidt zich met name in design en aerodynamica.

Cádomotus bestaat sinds 2007 en vanaf het begin worden hun producten gebruikt door de wereldtop en op basis van hun skeelerframes worden al tien jaar wereldtitels gewonnen. Hetzelfde geldt voor MPC skatewielen, waar ze gedurende hun bestaan distributeur in Europa van zijn.
Cádomotus heeft een helm ontwikkeld die zowel goedgekeurd is voor de schaatssport als de fietssport, met een mooie aerodynamische belijning: de Omega, winnaar van de BikeMotionAward 2018 voor meest innovatieve product!

De Cádomotus wielerhelmen worden door een aantal wielerteams stevig omarmd, zoals het Merida-Adelaar Cycling Team, Elite team NWVG-Fila met o.a Kjeld Nuis en het Dutch Food Valley Cycling team.!

Wij als "team Watt's For Kika" van WattCyclingApeldoorn mogen ons met TROTS hierbij aansluiten. De Cádomotus Delta Fuchsia is ons Watt's For Kika team helm. De Cádomotus Delta is een vederlichte en high-end fietshelm voor een prijs die je niet verwacht. Als je het maximale uit jezelf wil halen, wil je een fietshelm die verkoeling geeft, zo licht mogelijk is en een perfecte pasvorm heeft. Dat is de Cádomotus Delta, een high-end wedstrijdhelm

 


Het bankbiljet in je hand, de jurk of blouse die je draagt, het etiket op het flesje water waaruit je drinkt, het behang op de muur: grote kans dat ze bedrukt zijn met de druk- en printsystemen van SPGPrints.

SPGPrints is wereldwijd een marktleider op het gebied van geavanceerde druk- en printsystemen en gebruiksgoederen (consumables) voor de textiele, industriële en grafische markt.

Het hoofdkantoor van SPGPrints is gevestigd in Boxmeer. Daarnaast hebben zij vestigingen in Europa, Azië en Noord- en Zuid Amerika. In Boxmeer zijn ca. 400 medewerkers werkzaam, wereldwijd telt de organisatie ca. 1.200 medewerkers.

"Als SPGPrints zijnde vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers ondernemerschap tonen. Als ondernemerschap dan ook nog eens gecombineerd wordt met persoonlijke passie en drive juichen wij dat alleen maar toe. Wij steunen John en zijn team ‘Watt’s for KiKa’ dan ook graag in hun doel: Giro di KiKa en de strijd tegen kinderkanker." 


The Bike Store Zutphen.

The Bike Store is een winkel voor de sportieve fietser. Hier kun je onder het genot van een kopje koffie in de gezellige zithoek fietservaringen delen en krijg je goed advies van enthousiaste fietsliefhebbers. Om je zo goed mogelijk in het zadel te helpen, organiseert The Bike Store ook testdagen en informatieavonden over bijvoorbeeld techniek, onderhoud en voeding.

The Bike Store beschikt tevens over bike fitting apparatuur. Rik is gecertificeerd bikefitter. Zo kan de fiets precies op jouw lichaam/beperkingen worden afgesteld. Zo voorkom je rugklachten en problemen met de voeten. Zit je niet lekker in het zadel? Fiets dan eens langs voor goed advies.


Vromans Haarden & Kachels is gespecialiseerd in onder andere het installeren van gas- en houthaarden, kachels en rookkanalen. 

Bart Vromans en zijn team verzorgt de installatie, inclusief de afwerking tot en met het stucwerk. Het leveren en plaatsen van maatwerk natuursteen(schouwen), metalen sokkels of interieurmeubels behoort ook tot de mogelijkheden. ,,Wij werken samen met een vaste interieurbouwer en natuursteenhouder en streven naar een eerlijke prijs/kwaliteitverhouding”, vertelt Bart enthousiast

Zijn vak beoefend Bart met veel plezier. ,,Het is de ideale combinatie van het werken met mensen en het uitvoeren van een mooi ambacht.” Hij brengt gezelligheid in huis, zegt hij met een glimlach. ,,Naast kwaliteit en service staat beleving voorop, want een haardvuur is de ideale sfeermaker. Een haard speelt een belangrijke rol in het interieur, dat geldt ook bij mij thuis.” 

In de showroom neemt een medewerk(st)er van Vromans Haarden & Kachels dan ook uitgebreid voor u de tijd. ,,We beginnen met een goed gesprek. Gaat u voor modern of juist klassiek? Past een marmeren of zandsteen schouw wel mooi in uw interieur? Wilt u een haardvuur in uw huiskamer of keuken, maar u weet nog niet precies hoe dit gecombineerd kan worden? Geen probleem! Wij denken met u mee en bieden ideeën en oplossingen. Samen met u gaan we voor een passend ontwerp, afgestemd op uw eisen en wensen.” Een goed advies is immers goud waard.

Vromans Haarden & Kachels staat natuurlijk ook voor de aftersales garant. ,,Installatie en onderhoud van uw haard wordt door onze eigen mensen uitgevoerd. Ons doel is dat u tevreden bent en dat u thuis kunt genieten van veel warmte en sfeervolle momenten.”SAFE-ID

Al onze renners gaan voortaan niet alleen BUITENgewoonherkenbaar in de "Watt's For Kika" teamkleding de weg op maar ook middels de SAFE-ID Kika-Bracelet. Dus ook BUITENgewoonVEILIG met de SAFE-ID Kika-Bracelet en Helm en Bike sticker!!

In het geval van nood kunnen hulpverleners snel en gericht hulp bieden door het scannen van je persoonlijke QR-code op de zogenaamde ‘tag’ van je Safe-iD product. Met een Safe-iD product heb je namelijk altijd je medische en persoonlijke gegevens bij je. 

Je profiel staat veilig opgeslagen op ons digitale platform. Je kunt zelf en op ieder moment bepalen welke informatie je wilt invullen en wijzigen.

Safe-iD is super trots om partner te zijn van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Zoals jullie wellicht weten werkt Safe-Id al een tijd samen met RunForKika. Safe-Id steunt daarbij niet alleen het goede doel, maar helpt de renners van alle marathons en KiKA runs ook om #BUITENgewoonherkenbaar te zijn dankzij de speciale KiKA-bvracelet. Heb jij deze al besteld? 40% hiervan gaat direct terug naar KiKa! 

BESTEL JOU KIKA-Safe-ID via:
https://www.safe-id.nl/product/kika-bracelet/

ACTIVEER Safe-ID:
https://www.safe-id.nl/watts-for-kika/

Wij als WattCycling Apeldoorn en team "Watt's Forkika" zijn dan ook super Trots op de Samenwerking met SAFE-ID.!!

Kijk voor info over onze sponsor via onderstaande link:
https://www.safe-id.nlBKB Infra

BKB Infra is een landelijk opererend betonwegenbouwbedrijf, centraal gevestigd in Utrecht.
Wij zijn een onderdeel van KWS, het grond-, wegenbouwbedrijf met over het hele land verspreide lokaal opererende vestigingen. We maken deel uit van VolkerWessels, een concern dat zich bezig houdt met het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van de gebouwde omgeving. Door samen slimmer te bouwen kunnen we zowel groot- als kleinschalige projecten van centrale en lokale overheden, maar ook van bedrijven en particuliere opdrachtgevers voorzien wij van asfalt en –betonwegen, riolering en grondwerk. Wij geven vorm aan de (openbare) ruimte rekening houdend met mens en omgeving. Het leveren van een kwalitatief hoogwaardige oplossing en een veilige uitvoering van onze werkzaamheden zit in ons DNA.

Over BKB Infra
BKB Infra is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en aanleggen van betonverhardingen. Betonnen wegen, paden en rotondes passend in de omgeving in verschillende kleuren en met verschillende afwerkingen, alles is mogelijk. BKB Infra maakt de omgeving langdurig aantrekkelijk. 

Kennis betonverharding
BKB Infra is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van betonverhardingen. Of het nu gaat om betonnen wegen, rotondes, bedrijfsverhardingen, vliegtuig- en busplatformen, fiets- en kavelpaden, barriers en trottoirbanden of het aanbrengen van printbeton, wij hebben de mensen, de kennis, het materieel en de middelen in huis voor het realiseren van een juiste verharding met een zeer lange levensduur.

In afstemming met de omgeving
BKB Infra werkt vaak in een complexe omgeving waarin allerlei factoren een rol spelen, die soms tegengesteld zijn. Juist daarom vinden we het belangrijk rekening te houden met mensen en hun omgeving. Tijdens de voorbereiding en de uitvoering kijken onze medewerkers of de uitvoering niet in strijd is met de omgeving van de bouwlocatie. Is er ondanks onze zorgvuldige voorbereiding toch sprake van onvoorziene overlast dan gaan wij onmiddellijk met u op zoek naar een oplossing.


MARIANNE Design

Marianne Design is een Nederlands producent van producten voor kaarten maken en andere papierhobby’s en leverancier voor hobbygroothandels over de hele wereld. Het bedrijf werd in 1994 opgericht door Marianne Perlot en is gevestigd in Nederland. Al jaren ontwikkelen wij al onze producten met veel zorg en kwaliteit. We hebben een praktische kennis van de behoeften van papierliefhebbers, we integreren productontwikkeling, design en klantenservice om nieuwe ideeën en mooie producten uit te brengen voor de hobbybranche. Allemaal om de consument de mogelijkheid te bieden om mooie kaarten, scrapbooks en andere projecten te maken en van deze prachtige hobby te genieten. Onze producten zijn verkrijgbaar in 18 landen over de hele wereld. Wij produceren een breed scala van producten, die een compleet concept van papiercreaties vertegenwoordigen. Er zijn verschillende lijnen van stempels en stencils met bijpassend papier en materialen om uw kaart of scrap te versieren. De producten worden zorgvuldig gekozen voor het mixen en matchen en het stimuleren van creativiteit.THERMEN Bussloo

Bij Thermen Bussloo beleef je wellness rituelen en gebruiken van over de hele wereld. Hartverwarmende rituelen, verkwikkende belevenissen en inspirerende ervaringen. Neem jezelf mee op een reis die je goed doet. Ontdek de wereldse wellness van Thermen Bussloo. Hier ben je ver van alledag en dicht bij jezelf.

Bij Thermen Bussloo kun je grenzeloos genieten. Ze wachten op jou in onze wereld aan wellness. Hier ben je voor even ver van huis én voel je je helemaal thuis. Krijg de rust die je nodig hebt en de aandacht die je verdient. Doe nieuwe energie op, hou het vast en neem het met je mee naar huis. Dát is grenzeloos genieten.

Elke sauna verwarmt en verrast je. Ieder ritueel is authentiek en uniek. In warmte, in geuren én in wat ze doen voor jouw lichaam en geest. Kies voor steeds nieuwe ervaringen en belevingen. En geniet.

Elke Bad is Puur, helder en heerlijk verwarmend. Of juist verrassend verkoelend en intens verfrissend. De baden van Thermen Bussloo zijn zuivere bronnen van energie. Dat voel en ervaar je zodra je erin stapt. Een zoutwaterbad in een Mexicaanse grot, een oosters hamambad, de traditie van het Osmaans badhuis… Ontdek water en wellness belevingen uit heel de wereld.

Het Restaurant laat je ontdekken, proeven en smullen. Je komt bij ons om te genieten. En omdat je weet dat onze wellness goed voor je is. Bewust genieten dus. In onze keukens en restaurants zijn bewust, gezond én lekker helemaal in balans. Daar word je blij en ook nog eens fit van! 
Het fijne is: je kunt kiezen uit verschillende restaurants en uit smaken van over de hele wereld. Wat je ook kiest, genieten ga je sowieso!


PROSOS B.V.
Prosos B.V. is een salesgedreven fullservice marketing- en communicatiebureau.

We worden tegenwoordig aardig in de “customer journey watten” gelegd. Met sexy content, slimme websites en social campagnes, die nog beter weten waar je zin in hebt dan jijzelf.
Is er een bureau dat echt met je meedenkt en proactief werkt? Onze klanten zeggen; “zeker”! Prosos is hét creatieve bureau voor vernieuwende online en traditionele marketing en communicatie uitdagingen. Een team van creatieve en salesgedreven collega’s.

We werken graag samen met onze relaties. We zien ons niet als opdrachtnemer, maar als partner in business. Wij denken graag mee op proactieve wijze. Bij Prosos werken we vanuit bevlogenheid. Dit uiten we niet alleen in de werkzaamheden of door altijd een stapje extra te doen, maar ook in de communicatie richting de klant. Waarom gaat Prosos zo ver voor haar klanten? Het juiste antwoord op deze vraag is om service te verlenen met een gouden randje. De medewerkers van Prosos worden gedreven door dat stapje extra en om niet te stoppen waar de rest ophoudt. Geen vraag is voor ons te gek en wij zullen niet snel iets uit de weg gaan. Op deze manier ontstaat er een sterke en betrouwbare relatie met de klant.

Een strategie kán beleefd en gevoeld worden en een event of campagne kan online ‘trending’ worden. De voorwaarde? Dat we je doelgroep laten zien hoe belangrijk ze voor je zijn. Als wij zichtbaar moeite steken in het verhaal, doen zij dat ook. Klinkt simpel. En dat is het eigenlijk ook. Het maakt niet uit wat je wilt bereiken. Als jouw bedrijf of product het onderwerp is, maken we er samen een succes van. Van een nieuwe website, advertenties tot perfect op de persoon toegepaste content. Communicatie over je bedrijf of dienst, maar dan op het niveau dat je mag verwachten.