WattCycling apeldoorn
Train smarter Get Faster 

Fotogalerij wattcyclingGIRO Di Kikka 2019

Vanuit WattCycling Apeldoorn mochten wij van 23 juni tot en met 28 juni het Giro Di Kikka "Massagio" massageteam versterken als SportZorgmasseur. Het waren bijzonder mooie, magische epische maar toch ook lange en vermoeiende dagen. We vonden het wel bijzonder mooi dit te kunnen doen en mogen meemaken.

Tijdens de Giro Di Kikka zijn +/- 900km afgelegd en 14.000 hoogtemees in tropische temperaturen bedwongen en een TOP bedrag opgehaald voor de Stichting Kinderen Kankervrij, namelijk 609.744,97 euro!!!


Ons plan is om volgend jaar weer mee te gaan met GIRO Di KiKA maar dan anders!! Dit jaar zijn wij als SportZorgmasseur meegegaan maar in 2020 willen wij ook met ons eigen Sponsor-team deelnemen aan de GIRO Di Kika. Op dit moment zijn we nog druk met het voorbereiden en samenstellen van het team, maar binnenkort volgt hier meer over.

 

 


NK-Baanwielrennen 27,28,29 en 30 december Forte-WZN nieuwelingen / junioren Team

Wij zijn als sponsor en samenwerkingspartner en als WattCycling en KrachtCore trainer super trots op de renners en rensters van de talentenploeg Forte-WZN Nieuwelingen/Junioren Team! De afgelopen 4 dagen hebben de renners hard gereden om het Goud, Zilver en Brons !!

Mark Groeneveld beet samen met Nick Schelvis het spits af tijdens de puntenkoers beiden wisten het podium te bereiken, Mark greep naar het Goud en Nick pakte het Zilver stevig beet.

Lars Romijn greep tijdens de vliegende 200m net naast het podium maar wist tijdens een hele sterke strijd op het onderdeel Sprint het Brons te bemachtigen. Om het NK nog mooier te maken zette Lars Romijn op de 1KM niet allen een PR met 1.06 neer maar nam daarmee ook het Brons heel stevig vast. De kwalificatie voor de keirin won Lars met overmacht maar tijdens de finale verliep de strijd niet helemaal reglementair middels geduw en trek weer waardoor er niet meer in zat dan te genoegen met de 4de plek, immers ben je op zo'n moment overgeleverd aan de jury en oordeel van de jury is het oordeel desalniettemin een mooie 4de plek.

Doordat Lars Romijn zo sterk heeft gereden en gestreden is hij door de bondscoach gevraagd om aan het interland deel te nemen op 11-13 januari 2019.! Succes Lars en wellicht kun je op jou onderdelen het Brons omzetten naar het zilver of goud!

Niet te vergeten heeft Erwin Smidt in de laatste twee dagen van het NK de puntenkoers en de koppelkoers verreden. De puntenkoers heeft Erwin aanvallende gereden maar de strijd mocht helaas niet verzilverd worden voor een podium plek. De Koppel koers samen met Ole ging bijzonder goede en ze hebben gedurende de wedstrijd zware strijd geleverd voor het Brons aangezien ze tot aan het slot van de wedstrijd op dezelfde punten stonden. De laatste sprint was dan ook zenuwslopend want het ging letterlijk om centimeters en millimeters. Helaas kwam Erwin deze net te kort waardoor het koppel net naast het Brons grepen.

Op naar het wegseizoen 2019.!

 NK-Baanwielrennen Forte-WZN nieuwelingen / junioren Team 

Wij zijn als sponsor en samenwerkingspartner super trots op de renners en rensters van de talentenploeg Forte-WZN Nieuwelingen/Junioren Team! afgelopen zaterdag hebben Mark Groeneveld en Nick Schelvis hun kampioensshirt van de ploeg in ontvangst mogen nemen voor hun titel NK-ploegenachtervolging.! HEREN DAT ROOD WIT BLAUW staat jullie goed.! Daarnaast hebben deze heren op het zelfde NK ook het zilver voor de teamsprint weten te bemachtigen.  

Niet te vergeten hebben Oriana Soerewijn en Fleur Nagtegaal goed gestreden tegen de grote dames en Lars Romijn met twee makkers een sterke strijd geleverd tegen de wereld toppers. En als klap op de vuurpijl heeft Erwin Smidt gisteren een bronzen medaille op het NK-derny weten te bemachtigen. 120 ronden volle bak op de baan. Als 1e jrs junior leverde hij een topprestatie.

Op naar het NK op de 27,28,29 en 30 december.! 

 

 
Instagram wattcycling Apeldoorn