WattCycling apeldoorn
Train smarter Get Faster 

SamenwerkingsPartners.

Samenwerkt het beter! Wij zijn trots dat wij mogen samenwerken met fijne betrouwbare mensen. Onze samenwerkingspartners leveren kwaliteit en daarom zijn wij blij ze hier aan je te mogen presenteren. In de sport kun je alleen je doelen bereiken wanneer er synergie is! Samen sterk!


De WattFabriek 


De WattFabriek - Norman Senden

De "WattFabriek" is een personal trainingsorganisatie die met resultaat gerichte concepten werkt, waarbij de persoonlijke begeleiding en individuele coaching en ondersteuning de boventoon voert.

Wij bieden, de reguliere sporter en de wedstrijd sporter, die meer uit zichzelf wil halen de mogelijkheid om samen met ons te werken aan o.a. het neerzetten van een betere sportprestatie door middel van individuele coaching en begeleiding op het gebied van sportspecifieke, krachtopbouw, conditieverbetering, rompstabiliteit en voedingsbegeleiding. Tevens kan men ook bij ons terecht voor een secundaire revalidatie traject of herstel van een blessure. 

Middels een gezonde levensstijl, de meeste kwaliteit uit het leven halen. Het creëren van meer bewustwording van je eigen lichaam, en connectie met jezelf maar vooral meer belastbaarheid en kracht. #MakeYourBodyYourMachine
Bewegen Bij Buitenhuis 


Het bewegingscentrum "Bewegen Bij Buitenhuis" is geen reguliere Sportschool-Fitnesscentrum maar een personal trainingsorganisatie die met resultaat gerichte concepten werkt, met dien verstande dat ten alle tijden de persoonlijke begeleiding en individuele coaching en ondersteuning de boventoon voert.

Binnen ons Bewegingscentrum en secundair NAH-revalidatiecentrum ligt het accent op ‘bewegen’. Daarom is het niet alleen mogelijk om samen met ons te werken aan o.a. het neerzetten van een betere sportprestatie, ter ondersteuning van een andere sport zoals, krachtopbouw, conditieverbetering en rompstabiliteit maar ook een secundaire revalidatie traject of herstel van een blessure. Onze filosofie en doelstelling is "Bewegen kan iedereen, Sporten is voor iedereen".