De WattFabriek 
Train smarter Get Faster 

EPICO-Stelvio Challenge.

Ga jij met ons de EPICO – Stelvio Challenge aan !!

Wij gaan met ons team “Watt’s For Kika” in juni 2020 deelnemen aan GiroDiKika. We doorkruisen dan met ons team van 14/16 renners uit heel Nederland 6 dagen de Dolomieten met als slotetappe een monsterlijke rit van 152km en 4600 hoogtemeters, zoals de Passo del motorola, Passo di Cavia met de finish op de Stelvio via de Passo dello Stelvio. 

Door deel te nemen aan de “Watt’s For Kika” EPICO-Stelvio Challenge steun jij KiKa en ons team. 

Dag 1: (Vrijdag 20:00)
Op dag 1 wordt er middels een officiële UCI-PowerProfile test jou hartslag- en vermogenszones (MHR-MMP) bepaald. Op basis van deze gegevens gaan we op Dag2 de EPICO Stelvio Challenge aan. De resultaten en gegevens van de UCI-PowerProfile test worden aan jou verstrekt zodat je op basis van jou individuele zone’s ook buiten kan trainen.

Dag 2: (Zondag 11:00/12:00 in het zelfde weekend)
Op dag 2 gaan we met een WattCycling peloton van 11 man, elk op basis van zijn eigen hartslag- en vermogenszone’s, begeleid middels live beeld de EPICO Stelvio Challenge op de WattBike verrijden. Deze Epische tocht zal circa 3uur duren en tijdens deze challenge wordt je door ons gesoigneerd en verzocht.


Kosten:

2daagse EPICO – Stelvio Challenge € 50,00

Incl. UCI-PowerPrifile test 90min twv: € 50,00
Incl. Hartslag- vermogenszone uitwerking en overzicht Incl. 3x90min WattCycling Training twv € 45,00
Incl. Soigneren / verzorgen tijdens de EPICO


De gehele opbrengst van de EPICO - Stelvio Challenge gaat in zijn geheel naar KiKa! 

Schrijf  je nu in voor de 2 daagse EPICO-Stelvio Challenge bij WattCyling Apeldoorn.


 

EPICO-Stelvio agenda


EPICO-Stelvio Challenge - Dag2. -VOL-

Datum:22-12-2019
12:00

Dag 2: (Zondag 22 december 11:00/12:00)
Op dag 2 gaan we met een WattCycling peloton van 11 man, elk op basis van zijn eigen hartslag- en vermogenszone’s, begeleid middels live beeld de EPICO Stelvio Challenge op de WattBike verrijden. Deze Epische tocht zal circa 3uur duren en tijdens deze challenge wordt je door ons gesoigneerd en verzocht.Terug naar overzicht