WattCycling apeldoorn
Train smarter Get Faster 

Alpe d'Huez Challenge.


Ga jij met ons de Alpe d'Huez Challenge aan !!

Wij gaan samen met team "La Vie" op Zondag 3 april de challenge aan om de Alpe d'Huez 3x virtueel te beklimmen. Door deel te nemen aan de Alpe d'Huez Challenge fiets jij samen met Robbie Veldwijk, Ronald Hanneszen en Dennis Kolkman van team "La Vie", 1x de Alpe d'Huez mee omhoog. Hiermee steun jij team "La Vie" in hun strijd tegen KANKER!


Op zondag 3 april starten wij om 10:30 met de eerste +/- 120min durende klim, waarbij wij jou uit dagen om samen met ons deze Epische beklimming te doen. Om deze beklimming ook tot een echte serieuze uitdaging/challenge te maken gaan wij vooraf op een vrijdag een WattBike MaxRamp test doen om jou Hartslag zones en vermogenszones te bepalen. Want de Alpe d'Huez gaan we op basis van de werkelijkheid beklimmen. Wij dagen jou uit om deze beklimming samen met Robbie Veldwijk, Ronald Hanneszen en Dennis Kolkman van team "La Vie" deze Epische klim van +/- 120min te doen!.


Dag 1: (Vrijdag 18:30)
Op dag 1 wordt er middels een officiële MaxRamp test jou hartslag- en vermogenszones (MHR-MMP) bepaald. Op basis van deze gegevens gaan we op Dag2 de Alpe d'Huez Challenge aan. De resultaten en gegevens van de MaxRamp test worden aan jou verstrekt zodat je op basis van jou individuele zone’s ook buiten kan gaan trainen. Daarnaast zal gedurende deze training ook aandacht worden besteed aan traptechniek, zitpositie en zithouding. 


Dag 2: (Zondag 3 april 1ste klim 10:30 - 2de klim 12:30 - 3de klim 14:30)
Op dag 2 gaan we met een WattCycling peloton van 6 man, elk op basis van zijn eigen hartslag- en vermogenszone’s, begeleid middels live beeld de  Alpe d'Huez Challenge op de WattBike verrijden. Deze Epische klim zal circa 120min duren en tijdens deze challenge wordt je door ons gesoigneerd en verzocht. De Challenge bestaat uit het virtueel maar wel reëel op basis van de werkelijkheid de Alpe d'Huez samen met Robbie Veldwijk, Ronald Hanneszen en Dennis Kolkman te beklimmen.


Kosten:

2daagse Alpe d'Huez Challenge € 27,50

Incl. Introductie training met MaxRamp test 90min twv: € 15,00

Incl. Hartslag- vermogenszone overzicht voor buitentraining.

incl. 120min WattCycling Training twv € 22,50


De gehele opbrengst van de Alpe d'Huez Challenge gaat in zijn geheel naar stichting Alpe d'HuZes


Alpe d'Huez Challenge AGENDA


Alpe d'Huez challenge -dag1-A

Datum:18-03-2022
18:30

Dag 1: (Vrijdag 18 maart 18:30)
Op dag 1 wordt er middels een MaxRamp test jou hartslag- en vermogenszones (MHR-MMP) bepaald. Op basis van deze gegevens gaan we op Dag2 de Alpe d'Huez Challenge aan. De resultaten en gegevens van de MaxRamp test worden aan jou verstrekt zodat je op basis van jou individuele zone’s ook buiten adequaat kan gaan trainen.



Terug naar overzicht


RESERVEER jou Alpe d'Huez Challenge !!

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om Robbie Veldwijk, Ronald Hanneszen en Dennis Kolkman van team "La Vie", te steunen en te sponsoren zonder het aan gaan van de Challenge. Dit kan middels onderstaande link. Deze link verwijst rechtstreeks naar de team pagina van "team LA VIE" op de officiële website van stichting Alpe d'HuZes.

SPONSOR team LA VIE